If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За това ще го напрвиш, трябва да те подгреем предварително. Найстина е така, при пълна стъпка печките почват да харча неимуверно много в сравнение с нормалния им разход, НО не могат да стигнат разхода на бензинов мотор при мачкане.
Именно, то иначе ако харчеха повче от бензинките, тогава кой щеше да си купува дизел Направо някои хора се излагат и то много
Добре де,има ли смисъл да се впрягате в някакви цифрички?
И аз мога да напиша че колата ми харчи 5 на 100,и да почна да се пеня,но истината е че гори двойно и понякога тройно....
темата пак се изкриви на дизел с-у бензин!!!
(а уж беше за 2.0 V6 )
Каквото и да си говорим,на турбо-бензиновия мотор не му е най-силаната страна икономията
Добре де,има ли смисъл да се впрягате в някакви цифрички?
И аз мога да напиша че колата ми харчи 5 на 100,и да почна да се пеня,но истината е че гори двойно и понякога тройно....
темата пак се изкриви на дизел с-у бензин!!!
(а уж беше за 2.0 V6 )
Каквото и да си говорим,на турбо-бензиновия мотор не му е най-силаната страна икономията
Така е. И който си е взел TB и очква нисък разход е в грешка, този агрегат е за каране, за истинско каране. Да явно има късички предавки, та дори и 6, но това му дава предимството да има много по-голяма динамика от 140-180 и ниска максимална скорост(За който 240-250 макс скорост е ниска), за сметка на тази динамика.
145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top Lancia Dedra 200016
Много комплекси много нещо в тая тема . Разхода на този мотор варира от 8 до 20 , ако може да си го позволите значи е за вас Сега на кой колко му е икономичен и много бърз дизела не е тук темата . Предлагам да се заключи определено се изчерпа ...
BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit
Колеги наистина е тъпо да си говорим по този начин , но истината е , че това за дизела съм го коментирал с човек , който има дизелова 166!! от него знам това за разхода в максимални. Иначе съм съгласен , че при ръчкане (подчертавам) бензиновия гори повече . Всичко е до стил на каране , степен на износване на мотор и т.н.
Лично аз бих се радвал да дойда на някоя среща и да си полафим
Comment